GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
Transport amb unitats de gran capacitat

Transport amb unitats de gran capacitat, en què consisteix?

En Grup La Pau oferim diferents tipus de serveis de transport amb unitats de gran capacitat, com són els autocars adaptats per a usuaris amb alguna mena de discapacitat, o el transport discrecional.

La nostra aposta és per un transport inclusiu, en el qual totes les persones tinguem el dret a gaudir i beneficiar-nos dels avantatges que ofereix el transport col·lectiu.

Autocars adaptats per a persones amb mobilitat reduïda (PMRS)

Comptem amb diversos vehicles de diferents capacitats, adaptats per a totes aquelles persones que tenen una mobilitat reduïda. Aquests vehicles disposen d’una plataforma elevadora perquè aquestes persones puguin accedir fins a l’interior del vehicle.

Depenent de la necessitat, es pot donar servei a una o diverses persones amb alguna mena de discapacitat, retirant algunes butaques per a ancorar només una cadira de rodes, o retirar-les totes per a crear un pis pla on ancorar diverses cadires. D’aquesta manera oferim als nostres clients amb mobilitat reduïda un servei amb el mateix confort i seguretat que a la resta dels passatgers.

Aquests serveis de transport amb unitats de gran capacitat es poden classificar en:

Transport adaptat fix

Cobreix rutes, planificades de manera diària, d’aquells pacients amb mobilitat reduïda que han de desplaçar-se a un centre mèdic a realitzar-se proves diagnòstiques o tractaments puntuals.

Transport adaptat esporàdic

Es refereix a desplaçaments puntuals de persones amb mobilitat reduïda que assistiran a alguna activitat cultural o lúdica.

En tots els tipus de servei, el nostre objectiu és garantir el trasllat del pacient amb la màxima seguretat, comoditat i eficiència.

Quins elements contenen els vehicles de transport amb unitats de gran capacitat?

Comptar amb vehicles que garanteixin un adequat nivell d’accessibilitat, requereix incorporar a aquesta mena d’autocars adaptats una sèrie d’elements específics per a ajudar a aquelles persones amb alguna mena de discapacitat o mobilitat reduïda a sentir-se plenament còmoda i segura dins del vehicle.

Hem de destacar aquests elements:

– Compten amb plataforma elevadora per a facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda que necessiten moure’s en cadires de rodes.

– Incorporen sistemes d’ancoratge de la cadira al sòl de l’autocar.

– Compten amb seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda. Aquests es troben prop de les portes d’accés i sortida de l’autobús.

– El terra de l’autocar està fabricat amb material antilliscant.

– Els reposabraços dels seients són abatibles.

– Els graons d’accés reuneixen les condicions necessàries d’accessibilitat i senyalització.

Transport discrecional

Uns altres dels serveis de transport amb unitats de gran capacitat que oferim des de Grup La Pau és el transport discrecional.

La nostra flota d’autobusos i minibusos de fins a 54 places ofereix servei de desplaçaments d’entitats esportives o bé per a esdeveniments lúdics.

Si necessites un vehicle per a trasllat de persones amb mobilitat reduïda, contacta’ns t’atendrem de seguida!