GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
servicio a la ciudadania

Grup La Pau al servei de la ciutadania més jove

Grup La Pau és una cooperativa especialitzada en oferir serveis de transport sanitari eficients i de qualitat a la ciutadania.  

Des de la nostra companyia defensem un servei sanitari en el qual el temps, l’atenció i la cura que oferim són pilars fonamentals.  

Per aquest motiu, la nostra intenció és acompanyar a la ciutadania, en totes les seves etapes, oferint seguretat i tranquil·litat en cada moment.  

 

Grup La Pau a Cocoa Mataró 

Seguint aquesta missió, durant els divendres 5 i 12 d’agost, i 2 i 9 de setembre una unitat SVB de Grup La Pau ha estat a disposició dels joves que han acudit a la discoteca Cocoa Mataró. 

Els responsables de la discoteca de referència al Maresme han volgut vetllar així per la seguretat dels seus clients, especialment quan la majoria dels assistents són menors.

D’aquesta manera, i amb la finalitat de garantir la seguretat dels joves, Grup La Pau i Cocoa Mataró s’uneixen per oferir una primer assistència sanitària en cas de necessitat.  

Cal destacar que aquesta mesura ve impulsada pels recents casos de “punxades” en locals d’oci que provoquen submissió química, una pràctica que consisteix a administrar fàrmacs o drogues a una persona per a realitzar actes delictius (robatoris, assetjaments, abusos i agressions sexuals) o aprofitar-se del seu consum voluntari per a aquests actes.  

No obstant això, fins ara els nostres TES han atès, especialment, intoxicacions etíliques, traumatismes i cremades. 

Aquest servei està previst que continuï funcionant i el pròxim divendres 16 de setembre Grup La Pau també prestarà cobertura sanitària a Cocoa Mataró.  

 

La importància d’oferir una cobertura sanitària 

L’assistència sanitària en actes o esdeveniments és essencial per a garantir la salut i la seguretat dels assistents.  

Per a Grup La Pau la clau d’oferir una excel·lent cobertura sanitària en aquestes situacions és el coneixement i l’adaptació a l’entorn i la naturalesa de cadascun dels esdeveniments. De fet, el nostre equip de professionals porta a terme un minuciós treball d’anàlisi previ a la realització de la cobertura amb l’objectiu de considerar tots els possibles riscos i ser capaços d’oferir una ràpida resposta a cadascuna de les necessitats que es presentin.  

En definitiva, Grup La Pau compta amb excel·lents serveis d’autoprotecció i resolució d’emergències sanitàries en esdeveniments, concerts o cobertura a discoteques, com és el cas de Cocoa Mataró.