GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
ampliamos fronteras

Ampliem fronteres: La Pau, a Andorra i Itàlia

A Grup La Pau, cooperativa dedicada al transport sanitari per a la ciutadania, comptem amb una àmplia experiència i una consolidada trajectòria en el servei d’ambulàncies.  

Inicialment, el nostre àmbit d’actuació es concentrava a Badalona i la seva rodalia, fins que l’any 2000 se’ns va adjudicar el transport sanitari del Servei Català de la Salut. A aquesta gran fita se li va afegir l’adjudicació, l’any 2020, de la prestació de la Xarxa de Transport Sanitari Urgent (RTSU) a Araba i part de Bizkaia, com a preàmbul a la signatura del major contracte de la història de la cooperativa, el del Transport Sanitari No Urgent d’ Araba i de Bizkaia.  

D’aquesta manera, Catalunya i Euskadi s’han convertit en les grans àrees d’influència de GrupLa Pau. 

Noves zones d’actuació  

ampliamos fronterasNo obstant això, la nostra progressió ha portat a Grup La Pau a consolidar-se com una empresa pionera en la prestació de serveis de transport sanitari, adaptat i serveis preventius.  

És per això que els nostres àmbits d’actuació han anat creixent, ja sigui mitjançant actuacions puntuals o cobrint un servei integral. 

Itàlia: Ravenna i Civitavecchia  

La nostra actuació a Itàlia és un gran exemple de l’expansió de Grup La Pau en el sector i de l’adaptació dels nostres serveis a les diferents circumstàncies.  

Així, el 25 de juny vam iniciar la prestació d’un nou servei en els ports de Ravenna, regió de l’Emília-Romanya, i Civitavecchia, municipi italià de la ciutat metropolitana de Roma, a la regió del Lazio. 

Aquest servei, que va finalitzar el passat 24 de juliol, consistia a realitzar test d’antígens i PCR, a més de dur a terme tot el treball administratiu associat, als passatgers dels creuers de la companyia Royal Caribbean que atracaven en aquests ports.  

D’aquesta manera, contribuïm a prestar un servei imprescindible per a garantir la seguretat i salut dels passatgers. 

Andorra: Pyrenees Stage Run  

Un altre exemple del compromís i de la consolidació de Grup La Pau és la nostra participació en el Trail Running que se celebra a Andorra del 4 al 10 de setembre.  Ampliamos fronteras

Aquest esdeveniment esportiu, en el qual oferim els nostres serveis de cobertura sanitària d’esdeveniments, consisteix en una carrera de 7 etapes que comença a Ribes de Freser i finalitza a Salardú amb dues etapes a Andorra.  

En total, 7 dies d’aventura i 240km i 15000m de desnivell positiu per recórrer!  

En aquesta carrera, Grup La Pau ha estat representada per una TES, que va en un 4×4 acompanyant als corredors en el seu recorregut, i per un infermer, que es troba en la carpa d’arribada per a rebre als participants.  

En definitiva, aquestes noves oportunitats i reptes permeten que Grup La Pau continuï acumulant experiències i pugui oferir a la ciutadania un servei eficient i de qualitat.