GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
servei d'ambulancies

Servei d’ambulàncies 24 hores per a transport sanitari

Grup La Pau compta amb una àmplia experiència i consolidada trajectòria en el servei d’ambulàncies 24 hores per a transport sanitari.

La nostra flota de 427 vehicles sanitaris està condicionada per al servei d’ambulàncies 24 hores de transport sanitari urgent, no urgent, transport adaptat i serveis preventius.

En aquest article coneixerem en què consisteix el servei d’ambulàncies, com pot classificar-se el transport sanitari i en quin moment és necessari utilitzar cada servei d’ambulàncies.

Què inclou el servei d’ambulàncies?

Es coneix com a ambulància al vehicle que té com a propòsit el transport de persones ferides o malaltes fins al centre hospitalari. No obstant això, el servei d’ambulàncies de Grup La Pau ofereix altres tipus de serveis com el transport de persones amb mobilitat reduïda o l’assistència sanitària al pacient en el lloc de l’accident.

Cal destacar que, el servei d’ambulàncies és molt variat i cada tipus d’ambulància està equipada amb material i personal mèdic diferent, per la qual cosa es pot oferir un servei diferent amb cada tipologia.

 

Tot sobre el transport sanitari

El transport sanitari fa referència al trasllat de persones amb alguna malaltia o un accident que els impedeix utilitzar un transport ordinari mitjançant vehicles adaptats per a aquest fi, com és el cas del servei d’ambulàncies.

Segons l’estat i gravetat del pacient, es pot dividir el transport sanitari en urgent i no urgent. Mentre el primer consisteix en el trasllat de pacients, malalts o accidentats, que es troben en una situació crítica i de gravetat; el transport sanitari no urgent correspon al trasllat de pacients amb alguna impossibilitat física o que, per causes mèdiques, no poden arribar al seu centre mèdic.

 

El servei d’ambulàncies en el transport sanitari urgent

Cal destacar que, el servei d’ambulàncies varia segons el tipus de transport sanitari que es requereix. Per exemple, per al transport sanitari urgent, des de Grup La Pau utilitzem ambulàncies de Suport Vital Avançat, ambulàncies de Suport Vital Intermedi o ambulàncies de Suport Vital Bàsic, entre altres.

 

Ambulàncies de Suport Vital Avançat

Aquest servei d’ambulàncies també es coneix com a UVI Mòbil, ja que el vehicle està dotat tècnicament per a traslladar persones amb una situació vital de risc.

Ambulàncies de Suport Vital Intermedi

Aquest vehicle està adaptat per a assistir pacients en cas d’accident, ja que és un servei d’ambulàncies que compta amb la presència d’un TES i personal d’infermeria.

Ambulàncies de Suport Vital Bàsic

Aquestes ambulàncies estan dissenyades per a donar servei d’assistència sanitària bàsica en cas d’accident. Solen portar senyals òptics i acústiques.

 

El servei d’ambulàncies en el transport sanitari no urgent

El servei d’ambulàncies en aquest transport es caracteritza perquè, en aquest cas, no es tem per la salut i vida del pacient. En el transport sanitari no urgent s’inclouen els trasllats a centres mèdics, hospitals, serveis de rehabilitació, etc.

Les ambulàncies que s’utilitzen per a aquesta mena de trasllats són les següents:

Ambulàncies no assistencials individuals

Són vehicles que traslladen a pacients que no presenten cap urgència. Aquest vehicle en concret ofereix servei d’ambulància per a una sola persona.

Ambulàncies no assistencials col·lectives

Aquestes ambulàncies traslladen diversos pacients alhora que no requereixen cap urgència.

El servei d’ambulàncies de Grup La Pau

En definitiva, Grup La Pau compta amb més de 35 anys d’experiència oferint servei d’ambulàncies en el món sanitari i del transport. Treballem per un servei sociosanitari eficient, de qualitat i responsable per a la ciutadania. Pel que, si tens qualsevol sol·licitud o vols saber més sobre el nostre servei d’ambulàncies 24 hores, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.