GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
contra la violencia de genere

Grup La Pau s’adhereix a la Xarxa “Empreses per una societat lliure de violència de gènere”

Des de Grup La Pau, cooperativa dedicada al transport sanitari i al servei de la ciutadania, estem compromesos contra la violència de gènere. És per això que ens hem unit a la xarxa “Empreses per una societat lliure de violència de gènere” amb la finalitat de materialitzar aquest compromís i fer un pas més enllà.

Es tracta d’una iniciativa d’innovació pública que té l’objectiu de promoure la implicació de les empreses en la consecució d’una societat lliure de violència contra la dona.

Actualment existeixen 129 entitats públiques i privades adherides a aquesta iniciativa, procedents de diversos sectors de l’economia espanyola, entre elles Grup La Pau.

A través de l’adhesió, la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere i l’empresa en qüestió, en aquest cas Grup La Pau, es comprometen a realitzar un conjunt d’accions d’inserció i sensibilització per a conscienciar a tota la població.

Amb aquesta mena d’accions, Grup La Pau vol fomentar la igualtat entre homes i dones, així com el respecte als drets fonamentals. Quelcom essencial per a aconseguir una societat lliure de violència de gènere.

 

La importància de la inserció laboral

A Grup La Pau som conscients del fonamental rol que juga la inserció laboral.

La inserció de les dones que pateixen violència de gènere és un element imprescindible en la seva recuperació integral. De fet, és clau perquè puguin tornar a participar activament en la societat. A més, és una de les millors garanties per acabar amb el cercle de violència en el qual es troben tant elles com els seus fills o familiars.

Per això, a Grup La Pau, mitjançant aquesta mena d’acords i accions, contribuïm fermament a la sensibilització davant la violència de gènere i a la inserció laboral de les dones víctimes d’aquesta violència.