GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
patrocinador

Grup La Pau serà el patrocinador de la nova secció femenina de la Fundació Futbol Badalona

Des de Grup La Pau, cooperativa enfocada al transport sanitari i al servei de la ciutadania, estem compromesos per una societat amb igualtat d’oportunitats entre homes i dones. 

És per això que, juntament amb la Fundació Futbol Badalona, hem arribat a un acord per a convertir-nos en patrocinador de la nova secció femenina de la Fundació Futbol Badalona. patrocinador

D’aquesta manera, fem un pas més enllà en el nostre compromís per una societat igualitària i en la qual no té cabuda cap mena de discriminació, i el materialitzem en accions a favor de l’equitat de gènere.

L’acord entre aquestes dues organitzacions històriques de Badalona: Grup La Pau i Fundació Futbol Badalona, que té dos anys de durada, permet reforçar el seu vincle i aconseguir que nenes i adolescents de l’àrea metropolitana de Barcelona puguin gaudir de l’esport que els agrada.

 

Grup La Pau i la seva aposta per la igualtat

Amb aquest acord, Grup La Pau consolida el seu compromís i s’uneix a Fundació Futbol Badalona per a garantir la igualtat d’oportunitats.

Vicenç Chicharro, president de la cooperativa Grup La Pau, afirma que amb aquesta acció “pretenem retornar a la societat part del que ens dona des de fa gairebé 40 anys, i que millor que fer-ho en el club de la nostra ciutat i impulsant la creació de la seva secció femenina possibilitant que les nenes de Badalona puguin practicar aquest esport amb les garanties de fer-lo en una organització modèlica, amb experiència i en plena fase de creixement”.

En definitiva, aquesta oportunitat suposa per a Grup La Pau “una aposta ambiciosa i decidida cap a la igualtat real entre gèneres, i un compromís real per a eliminar obstacles il·lògics en ple segle XXI”.