GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Transport amb unitats de gran capacitat

Transport amb unitats de gran capacitat

Grup La Pau realitza dos tipus de servei de transport amb unitats de gran capacitat: transport adaptat per a usuaris/àries amb algun tipus de discapacitat i transport discrecional.

L’accessibilitat i l’assistència de professionals especialitzats per a l’acompanyament del viatge són les peces clau d’aquest servei.

Transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda (PMRS)

La flota de vehicles de transport de Grup La Pau està formada per mini busos i autobusos  adaptats per traslladar amb el màxim confort i seguretat a persones amb mobilitat reduïda.

Hi ha dos tipus de servei de transport adaptat:

  • Transport adaptat fix: cobreix les rutes diàries d’aquells pacients amb mobilitat reduïda que han de desplaçar-se al centre mèdic o hospital per, per exemple, realitzar tractaments puntuals o fer-se una prova diagnòstica.
  • Transport adaptat esporàdic: per a desplaçaments puntuals de persones amb mobilitat reduïda que desitgen assistir a algun tipus d’activitat lúdica o cultural.

En ambdós tipus de servei, l’objectiu és garantir el trasllat de la persona amb mobilitat reduïda amb la màxima seguretat, comoditat i eficiència.

20190919175108__I4A7072-01-002-1068x1050

Transport discrecional

Un altre dels serveis de transport amb unitats de gran capacitat que s’ofereix des Grup La Pau és el transport discrecional.

Comptem amb una flota de mini busos i autobusos de fins a 54 places per cobrir els desplaçaments d’entitats esportives o bé per a esdeveniments lúdics com comiats, excursions, entre altres activitats.

Transport adaptat per rutes escolars

Grup La Pau presta diàriament els seus serveis de transport adaptat per a rutes escolars, des dels punts habilitats per a la recollida o bé des del domicili corresponent fins al centre escolar.

Aquest servei de transport adaptat per a escolars amb algun tipus de mobilitat reduïda (PMRS) cobreix també altres tipus de desplaçaments, com ara viatges de fi de curs, trasllat a campaments, excursions culturals, etc.

La cooperativa compta amb una flota de vehicles de transport adaptat que incorpora els mitjans tècnics més pioners per garantir la comoditat i qualitat del servei, així com un equip de professionals altament enfocats a l’atenció i servei ciutadà, que realitza l’acompanyament durant el trajecte.

Necessites desplaçar-te amb mini bus o bé amb autobús? Deixa’t assessorar pels nostres professionals