GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
convocatoria TES

Grup La Pau obre convocatòria per a treballar com a TES a la cooperativa

Grup La Pau és una cooperativa al servei de la ciutadania que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius. Amb una experiència de més de 35 anys, Grup La Pau és una empresa referent i pionera, compromesa amb la prestació d’un servei sociosanitari de qualitat.

En aquest 35 anys d’història, la companyia ha evolucionat, ha ampliat la seva cartera de serveis, ha renovat múltiples de vegades la seva flota de vehicles per a adaptar-la i incorporar els últims avanços tecnològics i ha traslladat a milions de pacients per tot el territori català.

La cooperativa està formada per un equip humà de qualitat. L’integren professionals altament enfocats en la prestació d’un servei sociosanitari de qualitat, en el qual l’eficàcia i el tracte humà són pilars fonamentals.

 

Vols treballar amb nosaltres? Obrim la nostra convocatòria

A Grup La Pau apostem pel talent i les persones. Per aquest motiu, des d’ara i fins al dimecres 8 de juny, obrim la nostra convocatòria per a tots aquells professionals que desitgin treballar com a TES en la cooperativa.

Els Tècnics d’Emergències Sanitàries (TES) són una figura imprescindible per a garantir la seguretat de la població. Es tracta d’un rol clau tant en el transport sanitari urgent com no urgent. És important destacar que la seva funció no es limita a la conducció de l’ambulància, sinó que constitueixen una de les parts fonamentals en l’assistència sanitària durant una emergència.

Dins de les funcions d’un TES es troben l’avaluació del pacient o víctima, l’aplicació de tècniques de suport vital, el suport a metges i personal d’infermeria, parar esment psicològica o controlar el material sanitari, entre altres.

Algunes de les característiques que ha de presentar un TES són l’empatia, la capacitat de treball en equip, l’agilitat mental o mantenir la calma en situacions extremes.

Per tant, si comptes amb la titulació de TES i vols desenvolupar la teva experiència laboral a Grup La Pau, no dubtis a enviar-nos la teva candidatura.

Tens temps fins al 8 de juny!

 

Com presentar la teva candidatura?

Per a presentar la teva candidatura i treballar com TES en Grup La Pau, has d’enviar el teu CV al correu electrònic seleccion@gruplapau.net  o, si ho prefereixes, lliurar-lo en mà en les nostres oficines (Camí de la Pelleria 11-21, 08916, Badalona).

També pots enviar el teu CV a partir d’aquest apartat de la web.

Recorda fer-ho abans del 8 de juny!

convocatoria TES
Com serà el procés de selecció?

Una vegada lliurades les candidatures, el nostre equip de recursos humans valorarà l’adequació de cada perfil en la convocatòria.

Més tard, entre els dies 8 i 10 de juny, contactarem amb les persones seleccionades i fixarem una data per a l’entrevista, que es realitzarà del 13 al 17 de juny.

Esperem les vostres candidatures!