GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Cobertura sanitària d’esdeveniments

Cobertura sanitària d’esdeveniments

Atenció sanitària en esdeveniments

Grup La Pau presta dos tipus de serveis sanitaris preventius a Catalunya: la cobertura sanitària d’esdeveniments de petit, mitjà i gran format i l’elaboració de Plans d’Autoprotecció (PAU).

Grup La Pau té una dilata experiència en la cobertura sanitària de tot tipus d’esdeveniments, ja sigui en actes organitzats per administracions o institucions públiques, empreses o organitzacions privades o bé particulars. La companyia va començar prestant aquest tipus de serveis preventius a entitats esportives i lúdiques del seu entorn, com els partits del DKV Joventut de Badalona o bé concerts realitzats al Palau Sant Jordi. La consolidació d’aquest servei, els bons resultats obtinguts i la professionalització dels equips en aquest àmbit d’actuació, van ser punts clau perquè l’any 2010 la cooperativa decidís fer una aposta estratègica i potenciar aquest servei i afegís també els serveis preventius d’empresa. 

En l’actualitat, a més de seguir cobrint tot tipus d’esdeveniments esportius i lúdics de proximitat, Grup La Pau presta també els seus serveis d’autoprotecció i resolució d’emergències sanitàries en esdeveniments internacionals que compten amb l’assistència de milers de persones, com són el Primavera Sound , el Sónar, el Festival Bioritme, el Circuit Festival, les Santes de Mataró, els World Roller Games o la Fira d’Abril de Barcelona.

Així doncs, tant si es tracta d’esdeveniments més locals o bé actes en què es preveu una gran afluència de públic, l’equip de professionals de Grup La Pau compta amb els mitjans tècnics necessaris i una dilatada experiència en serveis preventius a Catalunya per donar la cobertura sanitària més adequada a cada tipologia d’esdeveniment.

Efectivitat i immediatesa

Per a Grup La Pau la clau d’oferir uns serveis preventius eficients i amb les màximes garanties de qualitat resideix en el coneixement i l’adaptació a l’entorn i la naturalesa de cadascun dels esdeveniments.

L’equip de professionals que formen la cooperativa, realitza un minuciós treball d’anàlisi previ a la realització de l’esdeveniment amb l’objectiu de considerar tots els possibles riscos i oferir una ràpida resposta a cadascuna de les necessitats que es presentin, bé resolent-lo in situ o efectuant el trasllat immediat a urgències en cas de diagnòstic o tractament hospitalari.

DIRIGIT A

Grup La Pau presta el servei preventiu de cobertura sanitària d’esdeveniments a:

Necessites aquest servei? Deixa’t assessorar pels nostres professionals

Elaboració de Plans d’Autoprotecció (PAU)

El Pla d’Autoprotecció (PAU) és un document obligatori -establert en el Reial Decret 393 / 2007– que fixa la normativa bàsica en matèria d’autoprotecció d’aquells centres, establiments o dependències que es dediquen a activitats que puguin donar origen a una situació d’emergència. L’objectiu del pla és fixar la prevenció i el control dels riscos que puguin succeir en aquest espai sobre les persones físiques i béns, així com establir el protocol d’actuació en cas d’emergència.

Des de Grup La Pau ens encarreguem d’elaborar Plans d’Autoprotecció per a qualsevol tipus de client que ho requereixi. Aquest tipus de document, es divideix en dos grans blocs:

  • El Pla d’Emergència i Evacuació: en aquest apartat es defineixen les accions que s’han de fer per controlar inicialment les emergències que es puguin produir, fins l’arribada dels equips d’ajuda exterior (bombers, ambulàncies, policia, etc.).
  • Manual d’autoprotecció: es tracta del document escrit que recull el pla d’autoprotecció. Aquest document s’ha de revisar i adaptar-se cada vegada que es realitzi algun canvi a l’edifici que pugui repercutir en la seguretat del bé material o humà.

El Pla d’Autoprotecció (PAU) s’ha de presentar i registrar davant l’administració corresponent i s’exigeix la seva revisió amb caràcter obligatori cada tres anys.

Grup La Pau realitza Plans d’Autoprotecció (PAU) per a:

  • Administracions públiques (link interno sectores)
  • Mútues privades de sanitat (link interno sectores)
  • Empreses privades i organitzacions (link interno sectores)
  • Particulars (link interno sectores)

Necessites un Pla d’Autoprotecció (PAU)? Deixa’t assessorar pels nostres professionals