GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

SERVEIS

SERVEIS

Grup La Pau té una consolidada trajectòria en la prestació de serveis sanitaris. En els seus inicis, la cooperativa es dedicava exclusivament al trasllat de malalts/es, accidentats/ades i persones amb mobilitat reduïda en la seva flota d’ambulàncies.
Amb els anys i la consolidació del seu projecte, la cooperativa ha anat incorporant nous mitjans -tant recursos tècnics com personal- amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta de serveis en matèria de transport.

El 2010, la direcció va decidir fer una aposta estratègica per la cobertura sanitària d’esdeveniments -serveis preventius-, que ha permès a la companyia fer un salt qualitatiu i donar cobertura sanitària, a més d’activitats lúdiques i esdeveniments esportius, a festivals internacionals com el Sónar, el Primavera Sound o els World Roller Games.

Tanmateix, la cooperativa s’ha especialitzat també en el transport discrecional -en mini busos i autobusos amb una capacitat de fins a 54 places- i en el transport adaptat per a persones amb algun tipus de discapacitat.

Finalment, amb l’objectiu de traslladar la dilatada experiència i els coneixements especialitzats de tots els i les professionals que formen Grup La Pau, la cooperativa ofereix també cursos de formació sobre primers auxilis i sobre l’ús del Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA).

Transport sanitari urgent

Transport sanitari no urgent

Cobertura  sanitària d’esdeveniments

Transport amb unitats de gran capacitat

Formació

Necessites la nostra ajuda? Contacta amb el nostre equip!