GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

FORMACIÓ

FORMACIÓ

L’Escola de Formació està formada per personal docent acreditat en suport vital per la European Resuscitation Council i l’Institut d’Estudis de la Salut; personal sanitari en actiu, expert en urgències i emergències i personal tècnic en transport sanitari.

Tanmateix, l’equip docent es completa amb un equip de treball interdisciplinari format per per persones diplomades, enginyeres, expertes en relacions laborals i personal tècnic en prevenció de riscos laborals.

A més de dur a terme les formacions internes per al nostre equip, des de Grup La Pau oferim a entitats públiques i privades, així com a particulars, sessions formatives. La nostra dilatada experiència en la prestació de serveis sanitaris ens permet col·laborar amb entitats externes -especialment entitats locals i ajuntaments- per oferir-los el nostre assessorament com a personal expert.

En l’actualitat, duem a terme dos tipus de cursos formatius per a entitats externes:

Curs Desfibrilador Extern Automàtic (DEA)

Formació per a l’acreditació de personal autoritzat per utilitzar un desfibril·lador, tal com es marca en el Decret 151/2012 de 20 de novembre. En el curs s’ofereix formació teòrica i pràctica sobre la utilització d’un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) davant d’una emergència cardiorespiratòria. El personal expert de Grup La Pau guia a l’alumnat sobre com procedir en aquests casos, tant en el maneig dels instruments com en el control de la situació.

Curs de Primers Auxilis

Formació per dominar coneixements bàsics i elementals de primers auxilis per respondre davant d’una situació d’emergència que posi en risc la integritat física d’una persona.

L’objectiu d’aquest curs és oferir els coneixements necessaris perquè una persona pugui actuar ràpidament, reduint o evitant possibles danys per a la persona afectada.