GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau oferirà serveis preventius al districte de Ciutat Vella

  • El contracte, que té una durada de sis mesos, s’inicià el passat 1 de gener
  • L’adjudicació preveu un pressupost de licitació de 6.972

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha estat adjudicatària per oferir els serveis preventius al districte barceloní de Ciutat Vella. D’aquesta manera, Grup La Pau operarà a la capital catalana de manera regular, ja que afegeix aquest nou contracte al que porta prestant, des de 2017, al districte de Sant Martí (barris d’El Camp de l’Arpa del Clot, El Clot, Sant Martí de Provençals, La Verneda i la Pau, Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, El Besòs i el Maresme, El Parc i la Llacuna del Poblenou, El Poblenou, La Vila Olímpica del Poblenou i Provençals del Poblenou).

La relació contractual, que tindrà una duració inicial de sis mesos, es va posar en marxa el passat 1 de gener. Pel que fa al pressupost de licitació, el preu del contracte contempla un total de 6.972 € i la cooperativa hi destinarà una cobertura de més de 100 hores amb unitats de SVB i retens de TES a peu.

Així, La Pau serà present en 27 actes que se celebraran als barris de la Barceloneta, del Raval, del Gòtic i de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Aquesta adjudicació coincideix en una època de creixement de Grup La Pau, que a principis de mes va començar a oferir serveis de transport sanitari urgent al País Basc, concretament a la província d’Araba.