GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
Federació Basca de Patinatge

Grup La Pau nou proveïdor oficial de la Federació Basca de Patinatge

Grup La Pau – cooperativa que presta serveis de transport sanitari, adaptat i serveis preventius – i la Federació Basca de Patinatge (Euskal Herriko Irristaketa Federazioa, EHIF) han signat un acord de col·laboració pel qual la cooperativa es converteix en proveïdor oficial de la EHIF.

Segons l’acord, Grup La Pau oferirà serveis de cobertura sanitària en tots els esdeveniments de la Federació Basca de Patinatge durant 2 anys. Així mateix, la cooperativa també serà present en alguns esdeveniments que s’organitzin a nivell club, com poden ser partits d’hoquei línia a nivell nacional, competicions privades de skate o bé carreres de velocitat organitzades pels diferents clubs que formen part de la pròpia EHIF. Per a oferir aquesta cobertura, Grup La Pau desplegarà unitats de Suport Vital Bàsic (SVB), dotades de 2 TES (Tècnics en Emergències Sanitàries).

El president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro, s’ha mostrat satisfet amb l’acord i ha explicat que “és un honor per a la nostra entitat col·laborar amb una federació amb tanta història a Euskadi”.

La Pau es va adjudicar, el 2020, el servei de la Xarxa de Transport Sanitari Urgent (RTSU) d’Euskadi amb un contracte de 3 anys, més 2 de prorrogables, i al maig d’aquest 2021 també posarà en marxa el servei de Transport Sanitari No Urgent (TSNU) a Bizkaia i a Araba, que es va adjudicar el mes de març passat.