GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
ambulancies transport urgent

Servei d’ambulàncies urgents, en què consisteix?

L’objectiu del transport sanitari amb ambulàncies urgents és facilitar el trasllat de pacients des del lloc on es produeix la situació d’urgència o emergència, i/o es rep la primera assistència, al centre de referència o primer centre receptor. Aquest trasllat ha de realitzar-se en condicions de seguretat, mantenint les constants vitals del pacient, sense oblidar la rapidesa i la comoditat.

El transport urgent s’efectua amb unitats mèdiques condicionades amb els últims aparells mèdics i recursos tecnològics, així com amb professionals mèdics d’excel·lència que realitzen una atenció sanitària en el lloc per a garantir l’estabilitat del pacient.

Quan s’utilitzen les ambulàncies urgents?

La prestació del transport sanitari amb ambulàncies urgents comprèn el transport especial de malalts o accidentats quan el metge, que en aquest moment presta l’assistència del centre coordinador 112, així ho determini, a partir de les causes, exclusivament clíniques, que desaconsellin el desplaçament en mitjans ordinaris.

Aquest transport pot ser de diversos tipus:

Transport en ambulància – es realitza quan el sanitari no preveu complicacions o necessitat de vigilància durant el trasllat.

Transport en unitat mòbil terrestre d’emergències – es realitza quan el metge que avalua al pacient preveu possibles complicacions, o existeix la necessitat d’una vigilància durant el trasllat.

Tipus d’ambulàncies que realitzen el transport sanitari urgent

Aquestes ambulàncies urgents són vehicles adaptats per a la prestació d’aquest transport urgent. Es divideixen en diferents categories, com el tipus B, tipus C i ambulàncies bariàtriques.

Ambulàncies assistencials de suport vital bàsic – per a l’assistència sanitària bàsica en cas d’emergències.

Ambulàncies assistencials de suport vital avançat – per a l’assistència sanitària intensiva en cas d’emergències. Se’ls coneix com a UVI Mòbil.

Ambulàncies bariàtriques – vehicles dissenyats per al trasllat de pacients amb un pes superior als 150 quilos, tant per a transport urgent com no urgent.

Servei urgent d’ambulàncies de Grup La Pau

A Grup la Pau comptem amb més de 35 anys d’experiència en el transport d’ambulàncies urgents. A més, la nostra flota està formada per ambulàncies de suport vital avançat, ambulàncies de suport vital intermedi, ambulàncies de suport vital bàsic i ambulàncies bariàtrqiues.

Comptem amb un equip mèdic que atén l’emergència, garanteix l’estabilitat del pacient i assegura el trasllat fins a l’hospital més pròxim, amb les màximes garanties i el mínim temps possible. El nostre servei d’ambulàncies urgent està compost per un conductor tècnic d’emergències sanitàries, un tècnic sanitari d’emergències, personal mèdic i infermeria.

El nostre servei de transport sanitari urgent cobreix dos tipus d’atencions: prehospitalari i interhospitalari o secundari. Únicament oferim el servei d’ambulàncies urgents a administracions públiques i mútues privades.

Si estàs interessat en aquest servei: contacta’ns.