GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
ambulancies

Presentació ambulàncies elèctriques durant la Setmana Europea de la Mobilitat a Bilbao

Des de Grup La Pau treballem per a estar al capdavant de l’assistència a les persones, i és per aquest motiu que estem molt orgullosos de poder presentar a Euskadi la primera flota de més de 100 ambulàncies 100% elèctriques del món.

En aquest vídeo podeu veure la participació amb la nostra flota en la Setmana Europea de la Mobilitat que s’ha celebrat a Bilbao durant el dia d’avui.

La presentació de la nova flota d’ambulàncies elèctriques ha tingut lloc a l’esplanada de San Mamés, dins del marc de la celebració de SEM Bilbao 2021, al costat d’Iberdrola, Mercedes-Benz Aguinaga i el Departament de Salut del Govern Basc, qui va adjudicar el març passat dos lots per al servei de transport sanitari no urgent a la Pau durant els tres pròxims anys, amb altres dos exercicis prorrogables. Amb la sostenibilitat com a eix transversal, els plecs de valoració prioritzaven el criteri de sostenibilitat, premiant les baixes o nul·les emissions, mitjançant l’aportació de vehicles no contaminants.

Grup La Pau ha apostat per invertir en innovació en tecnologia elèctrica, oferint una flota composta per 115 ambulàncies elèctriques, que complementa amb altres 127 unitats que operen amb combustibles tradicionals. Per a la Pau la decisió va ser senzilla, com assenyalen els seus responsables, que consideren l’entorn de Bilbao com l’escenari idoni per a emprendre aquesta iniciativa de transició energètica, impulsat per la implantació de la mesura Bilbao 30.

Estem molt orgullosos de posicionar-nos en l’avantguarda del nostre sector i de poder presentar a Euskadi la primera flota d’aquestes característiques del món”, va assenyalar Vicenç Chicharro, president de Grup La Pau, i va afegir que “ser pioners en aquesta implantació posa de manifest la nostra col·laboració i el compromís pel benestar dels ciutadans que Osakidetza i el Govern Basc han demostrat, sent pioners també en polítiques verdes”.

Les noves ambulàncies elèctriques prestaran el seu servei en el transport sanitari programat com és el cas del transport d’usuaris a centres de diagnòstic, tractaments o consultes i altes hospitalàries.