GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

L’Ajuntament de Badalona i el Grup La Pau arriben a un acord pel trasllat de persones en risc d’exclusió social

Grup La Pau, la cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius, ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Badalona pel trasllat, de manera totalment gratuïta, de persones en risc d’exclusió social entre els diferents albergs de la ciutat durant l’estat d’alarma a causa de la crisi causada per la pandèmia per la Covid-19.

Aquest servei es durà a terme de dilluns a diumenge, de 8 a 10.30 hores i de 12 a 13.30 hores, i estarà coordinat pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona.

Segons la primera tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit dels Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, aquest acord amb el Grup La Pau significa “una passa més de la gran tasca que des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona s’està fent relacionada amb les persones sense llar”. Llauradó ha volgut destacar la feina feta amb l’Operació Hivern i la seva ampliació amb l’adaptació del poliesportiu Casagemes per acollir 80 persones, ja que, segons ha dit “era una experiència ambiciosa i, a Badalona, mai s’havia pogut tirar endavant”.

Per la seva banda el president del Grup La Pau, Vicenç Chicharro, ha manifestat el “profund lligam del Grup amb la ciutat de Badalona, i més encara, en moments com aquest”. Segons el president de la Cooperativa “l’Ajuntament de Badalona fa una tasca encomiable amb les persones més vulnerables i ens hem volgut sumar aportant allò que sabem fer: transportar les persones en les millors condicions sanitàries”.