GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau supera els 800.000 euros de facturació en serveis preventius

Grup La Paucooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha superat els 800.000 euros de facturació en serveis preventius, front als 60.000 euros facturats l’any 2010.

La companyia ha experimentat en l’última dècada un creixement exponencial, per la seva decidida aposta en la prestació de serveis preventius en esdeveniments  públics i privats, com els festivals de música, que requereixen la presència obligatòria de serveis sanitaris arran de la concentració d’una gran multitud de públic, juntament amb la perillositat de l’esdeveniment i la presència de col·lectius vulnerables en un mateix recinte.

“El creixement de l’àrea de serveis preventius respon a l’estratègia de la cooperativa, que va decidir al 2010 apostar per la prestació de serveis sanitaris en aquest tipus d’esdeveniments”, recalquen des del grup. “L’adjudicació de licitacions públiques i la contractació dels nostres serveis preventius per part de grans corporacions que organitzen festivals han estat factors clau per aconseguir-ho. La previsió és arribar a 1 milió d’euros de facturació l’any 2020”.

La cooperativa badalonina, pionera en els serveis d’autoprotecció i resolució d’emergències sanitàries, ha cobert aquest any més de 1.500 esdeveniments, entre els quals destaquen el Primavera Sound, el Sónar, el Festival Bioritme, el Circuit Festival, les Santes de Mataró, els World Roller Games o la Fira d’abril de Barcelona. “La clau de l’èxit rau en el coneixement i adaptació a l’entorn i la naturalesa de cada un dels esdeveniments”, comenten els responsables dels serveis preventius de la companyia. “Analitzem tots els possibles riscos i oferim una ràpida resposta per a cadascuna de les necessitats, resolent in situ o efectuant el trasllat immediat a urgències en cas de diagnòstic o tractament hospitalari”.