GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
transporte sanitario

Grup La Pau rep la visita de l’alcalde de Badalona

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, han visitat les instal·lacions de Grup La Pau, cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius, a Badalona.

La trobada forma part de l’agenda de visites a les empreses amb un pes important en el teixit productiu de la ciutat per conèixer de primera mà les seves necessitats i col·laborar en el seu creixement.

Vicenç Chicharro, president de Grup La Pau, i Jordi Alonso, vicepresident i director financer, han rebut a les autoritats, i junts han iniciat una visita per les instal·lacions de la cooperativa, on han pogut veure com es desenvolupa l’activitat diària de Grup La Pau, així com els diferents vehicles sanitaris i saludar a una part del personal.

Posteriorment, han mantingut una reunió de treball distesa on s’ha parlat del paper de la cooperativa a la ciutat i a la comarca, i s’ha discutit com millorar a la ciutat la gestió del servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

Montornès ha recordat que “aquest servei es gestionava a través del desaparegut Consell Comarcal del Barcelonès i ara ho fem des dels municipis i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i és aquí on podem crear noves vies de col·laboració i de sinergies amb empreses com Grup La Pau”.

Per la seva banda, Vicenç Chicharro ha destacat la bona predisposició de l’Ajuntament per conèixer a una entitat amb tant arrelament com la cooperativa, s’ha mostrat satisfet de la visita i ha augurat una relació fluida i cordial amb l’Ajuntament de Badalona.

Grup La Pau va ser fundada l’any 1983, i amb més de trenta-nou anys d’experiència al sector, actualment compta amb una plantilla de més de 1171 treballadors i una flota de 427 vehicles sanitaris adaptats. La cooperativa té una consolidada trajectòria en la prestació de serveis sanitaris, i està especialitzada en transport sanitari urgent, no urgent i la cobertura sanitària d’esdeveniments.