GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
ambulancia eléctrica

Grup La Pau presenta les primeres ambulàncies elèctriques de Catalunya i l’Estat

  • L’acte ha comptat amb la presència del Dr. Antoni Encinas, gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya.

 

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha presentat aquest matí, a les seves instal·lacions de Badalona, les dues primeres ambulàncies 100% elèctriques (Mercedes-Benz eSprinter 312) de tot Catalunya i, també, de l’Estat.

A l’acte hi han assistit el Dr. Antoni Encinas, gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya, la direcció de territori del SEM, així com altres personalitats i responsables d’aquestes institucions que, juntament amb Vicenç Chicharro, president de Grup La Pau, han pogut descobrir l’exterior i l’interior de les unitats així com el seu funcionament. Les noves ambulàncies estaran destinades al transport sanitari no urgent i actuaran dins l’àmbit de la zona Metropolitana Nord i el Baix Maresme, pertanyent al lot G.

Vicenç Chicharro ha explicat “que amb la incorporació d’aquestes ambulàncies elèctriques donem un pas endavant per a convertir els vehicles operatius en vehicles sostenibles. Les seves característiques li permeten funcionar de manera òptima per a prestar el servei de transport sanitari no urgent, i al no generar emissions contaminants, es poden moure amb més llibertat per les diferents poblacions on operem. Des de Grup La Pau treballem per a estar al capdavant de l’assistència de les persones, i és per aquest motiu que estem molt orgullosos de poder presentar les primeres unitats elèctriques de Catalunya i de l’Estat.

Per la seva banda, el Dr. Encinas ha posat de manifest que “des del SEM estem compromesos amb la sostenibilitat del nostre planeta i per aquest motiu sempre valorem positivament que entitats com Grup La Pau, que treballa amb nosaltres des de fa molts anys, impulsi aquest tipus de vehicle que són la nostra vacuna contra la contaminació atmosfèrica.”