GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau, present en més de 20 municipis durant la nit de Reis

  • La cooperativa ofereix un dispositiu de 36 unitats i 94 professionals al Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental

 Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- oferirà els serveis preventius durant la celebració de la cavalcada de reis, el proper dia 5 al vespre, en més de 20 municipis de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

En total, Grup La Pau desplegarà 36 unitats, 19 de SVB (Servei Vital Bàsic), 14 de SVI (Servei Vital Intermedi) i 3 SVA (Servei Vital Avançat), i 75 TES (Tècnic Emergències Mèdiques), 16 DUI o infermers/es i 3 metges/ses, pel territori català.

Més concretament, la cooperativa serà a les ciutats de Barcelona i Badalona, al Baix Llobregat, als pobles d’Abrera, Gavà, Olesa de Montserrat, Corbera de Llobregat, al Maresme, a les poblacions de Mataró, Alella, Malgrat de Mar, Cabrera de Mar, Masnou, Montgat, Cabrils, Vilassar de Dalt, Teià i Premià de Mar i als Vallesos. Al Vallès Oriental als municipis de La Garriga, l’Ametlla del Vallès i Vilanova del Vallès, i a l’Occidental, a Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Mollet del Vallès i Montcada i Reixac.