GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau premia els seus treballadors per la feina feta

Grup La Pau, cooperativa badalonina que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius, ha anunciat que recompensarà amb 300€ extra els seus treballadors a la nòmina que rebran el proper 24 d’abril, com a agraïment a la feina feta durant la crisi causada per la pandèmia del Coronavirus.

I és que l’aparició de la malaltia ha afectat el ritme de treball de Grup La Pau, especialment entre els TES,  que es troben exposats a possibles contagis per haver d’assistir i traslladar pacients que han estat diagnosticats de la Covid-19 o bé que podrien estar-ho.

És per això, que des de la cooperativa han prioritzat facilitar tot el material necessari a la seva plantilla per poder treballar amb la màxima seguretat possible i, paral·lelament, assegurar a les unitats i als magatzems l’estoc de guants, mascaretes, granotes, etc. Alhora, han treballat diàriament en la neteja i desinfecció d’unitats i equips de protecció individual (EPI).

Tal com ha explicat el president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro, “gràcies a l’esforç, dedicació, vocació i responsabilitat del nostre equip, hem pogut superar amb escreix, el pitjor moment de la pandèmia. Són els millors, i als millors cal cuidar-los”, ha afegit. Chicharro també ha tingut paraules d’agraïment per a totes les donacions que estan rebent, tant de diferents empreses com de particulars.

També cal destacar que, tot i la dificultat de la situació, Grup La Pau no només no ha aplicat cap mesura restrictiva als seus treballadors, sinó que ha fet tot el possible per facilitar la conciliació familiar i laboral del seu personal amb alternatives concretes per a cada cas.