GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau participa en la jornada d’actualització del sistema d’emergències mèdiques

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha col·laborat en l’organització de la Jornada d’actualització del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que organitza la Unitat Territorial del SEM de Barcelona Nord i que s’ha celebrat al Centre de Negocis i Convencions de Badalona (BCIN).

Amb l’objectiu de revisar l’estat actual i d’actualitzar la normativa dels codis d’emergències mèdiques a Catalunya, -codi infart, ictus, sèpsia i politraumàtic- la jornada ha congregat a 300 professionals vinculats al servei d’emergències mèdiques i la resta de proveïdors sanitaris que, durant més de 5 hores, han tractat aspectes com: l’actuació del SEM en el codi ICTUS (escala RACE); el codi Sèpsia greu; el codi IAM al SEM, el codi Pacient Politraumàtic i la importància de treballar de manera coordinada des de tots els àmbits sanitaris (assistencials i organitzatius).

La jornada, totalment gratuïta, s’ha pogut seguir des del mateix centre de negocis o bé a través del sistema d’streaming, i ha estat inaugurada pel director del PLANUC (Pla Nacional d’Urgències de Catalunya), el Dr. Jiménez Moreno, i el gerent del SEM, el Dr. Encinas, i ha comptat, entre d’altres ponents, amb el responsable del SEM de l’Hospital Germans Trias, el Dr. Fabra, el director d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí, el Dr. Alonso, i metges i infermeres del SEM i d’altres àmbits sanitaris.

Per a la cooperativa badalonina, pionera en els serveis d’autoprotecció i resolució d’emergències sanitàries, la col·laboració amb aquest tipus d’esdeveniments professionals és, en paraules del seu president, Vicenç Chicharro, “gairebé una obligació, entenent que per a nosaltres la formació del nostre equip de professionals és la clau per a garantir la màxima qualitat i efectivitat en tots els serveis que prestem”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]