GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
serveis preventius gracia

Grup La Pau oferirà serveis preventius en el districte de Gràcia de Barcelona

  • El contracte, que té una durada d’1 any, s’iniciarà en les pròximes setmanes
  • La cooperativa ja opera en sis districtes dels 10 que configuren la ciutat de Barcelona

 Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari i adaptat- ha estat l’adjudicatària per a oferir els serveis preventius en el districte barceloní de Gràcia.

D’aquesta manera, Grup La Pau amplia la seva presència en la capital catalana de manera regular, ja que afegeix aquest nou contracte als quals porta prestant, des de 2017, en els districtes de Sant Martí i, de manera més recent, a Ciutat Vella, Les Corts, Sant Andreu i Sants-Montjuïc.

La relació contractual, que tindrà una durada inicial d’un any (amb una possible pròrroga de 12 mesos), es posarà en marxa al llarg de les pròximes setmanes. La cooperativa destinarà una cobertura sanitària amb unitats de Suport Vital Avançat (SVA), Suport Vital Intermedi (SVI), Suport Vital Bàsic (SVB), moto sanitària amb material desfibril·lador (DEA) i retens a peu (2 TES).

D’aquesta manera, La Pau estarà present en els actes culturals, lúdics i festius organitzats per les diferents entitats, serveis i associacions, que se celebrin als carrers i places del Districte. Amb aquesta adjudicació, la cooperativa segueix la seva expansió a Barcelona.