GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau oferirà serveis preventius al districte de Sant Andreu

  • El contracte, que té una durada de 18 mesos, s’inicià el 26 de febrer i preveu un pressupost de licitació de 21.000
  • La cooperativa ja opera a cinc districtes dels 10 de Barcelona

 Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha estat adjudicatària per oferir els serveis preventius al districte barceloní de Sant Andreu.

D’aquesta manera, Grup La Pau amplia la seva presència a la capital catalana de manera regular, ja que afegeix aquest nou contracte al que porta prestant, des de 2017, al districte de Sant Martí i de manera més recent a Ciutat Vella, les Corts i Sants-Montjuïc.

La relació contractual, que tindrà una duració inicial de 10 mesos (amb possible pròrroga de 8 mesos), es posà en marxa el passat 26 de febrer. Pel que fa al pressupost de licitació, el preu del contracte contempla un total de 21.000 € anuals i la cooperativa hi destinarà una cobertura sanitària amb unitats de SVAe tipus C, SVA tipus C i retens a peu (2 TES).

Així doncs, La Pau estarà present als actes que se celebrin als set barris de Sant Andreu: la Sagrera, el Bon Pastor, Trinitat Vella, Baró de Viver, El Congrés i els Indians, Navas i Sant Andreu Palomar. Amb aquesta adjudicació la cooperativa segueix la seva expansió a Barcelona.