GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
servicios preventivos la roca del valles

Grup La Pau oferirà serveis preventius a la Roca del Vallès

Grup La Pau – cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius – ha estat adjudicatària per a oferir els serveis preventius en el municipi de la Roca del Vallès.

La relació contractual, que tindrà una durada inicial d’un any, podrà ser objecte de dues pròrrogues d’una durada d’un any cadascuna. Pel que fa al pressupost de licitació, el preu del contracte contempla un total de 11.000 € anuals i la cooperativa destinarà una cobertura sanitària amb unitats de Suport Vital Avançat (SVA), Suport Vital Intermedi (SVI), Suport Vital Bàsic (SVB), motos sanitàries amb material desfibril·lador (DEA) i retens a peu (2 TES).

L’objecte d’aquest contracte és la prestació del servei d’ambulàncies, destinat a donar cobertura sanitària preventiva en les possibles incidències que es puguin produir en el desenvolupament d’activitats culturals, festives, socials i esportives promogudes per l’Ajuntament de la Roca del Vallès, o en les quals aquesta entitat col·labori, i que puguin generar riscos per a la salut de les persones.

Aquesta adjudicació coincideix amb una època de creixement de Grup La Pau, que a principis del passat mes de maig va iniciar la prestació de transport sanitari no urgent a Euskadi, concretament a les províncies d’Araba i de Bizkaia.