GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau ofereix un curs sobre trasllats d’alta complexitat amb ECMO als seus treballadors

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- d’acord amb la seva política de RSC centrada en les persones i els treballadors, ha ofert un curs de suport tècnic i logístic en trasllats d’alta complexitat amb ECMO (extra corporal membrane oxygenation) als seus Tècnics d’Emergències Mèdiques.

L’ECMO, un sistema d’assistència mecànica capaç de proporcionar suport cardíac i pulmonar a pacients amb insuficiència cardíaca o respiratòria i refractària al tractament convencional, ha esdevingut un sistema revolucionari per traslladar pacients a centres hospitalaris d’alt nivell perquè rebin un tractament adequat.

Aquest tipus de trasllat requereix que els TES tinguin uns coneixements concrets de tipus tècnic i logístic per poder efectuar correctament el desplaçament i sempre sota els protocols establerts.

Des de 2016, Grup La Pau, de la mà del SEM i la base assistencial col·laboradora de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujols, col·labora en la realització d’aquest tipus de trasllat concret.