GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau ofereix un curs de conducció eficient als seus treballadors

Grup La Pau, de la mà del RACC, ha posat en marxa un curs de formació que ensenya als seus treballadors a conduir l’ambulància de manera més eficient. El curs, que es desenvolupa a les instal·lacions de La Pau cada dimecres i dijous,  consta de dues hores de teoria i dues hores de pràctica.  

Durant la part teòrica, en grups de 4, els treballadors aprenen quins hàbits i tècniques poden fer per conduir de manera més sostenible i eficient  i, posteriorment, ho posen en pràctica d’una manera molt gràfica. Agafen una ambulància i condueixen durant una hora per Badalona i Tiana. Després tornen a fer el mateix recorregut, però aquestvegada aplicant les tècniques apreses durant la teoria. Posteriorment, comparen la despesa en benzina i altres indicadors, que demostren la importància que poden tenir petits gestos per al medi ambient.  

Finalitzat el curs, el RACC atorga un diploma a cadascun dels treballadors, així com un informe a Grup La Pau. 

Vicenç Chicharro, president de Grup La Pau, ha destacat la importància que té la formació en un sector com el seu, i ha remarcat la necessitat d’estar sempre a l’última. Per últim,  ha agraït la gran acollida que ha tingut aquest curs per part dels treballadors.