GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau ofereix 16 hores de formació als seus treballadors

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- d’acord amb la seva política de RSC centrada en les persones i els treballadors, ha ofert durant els dos primers mesos de l’any 16 hores de formació presencial al seu equip.

Concretament, les classes s’han impartit a tot el personal de trànsit de la companyia i la formació s’ha estructurat en quatre grans blocs agrupats per temàtiques; el primer sobre la implantació del nou codi Sèpsia, el segon sobre prevenció i actuació davant de situacions d’agitació i maltractament, el tercer sobre el Suport Vital davant patologies traumàtiques en afectats adults i pediàtrics i, per últim, Suport Vital davant de patologies respiratòries en afectats adults i pediàtrics.

Entre els docents hi hagut personal del Servei d’Emergències Mèdiques i tècnics d’emergències sanitàries (TES) de La Pau, que han explicat en detall els diferents protocols d’actuació i, alhora, ho han complementat amb una visió pràctica de la temàtica a través de tallers i casos pràctics simulats de cadascuna de les diferents situacions d’emergència.

La formació, juntament amb les persones i la vocació de servei ciutadà, és un dels eixos principals de Grup La Pau. D’aquesta manera, la cooperativa ofereix de manera regular formació a la seva plantilla sobre nous codis de conducta i tracte assistencial, així com en  l’actualització de protocols i instruccions per la millora en l’atenció i el transport sanitari. Així mateix, també ofereix formació a entitats públiques i privades i particulars.