GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau obté el distintiu de garantia de qualitat ambiental per les seves ambulàncies

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha rebut el distintiu de garantia de qualitat ambiental per a tots els vehicles, un total de 92 ambulàncies, que conformen la seva flota a Catalunya.

Aquest distintiu, concedit pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, reconeix que la flota d’ambulàncies de Grup La Pau compleix uns requisits d’excel·lència ambiental, més enllà dels que són establerts per la normativa vigent. A més a més, de les 92 ambulàncies de la cooperativa, un 60% ja estan classificades amb distintiu ambiental de la DGT com a C.

D’altra banda, la cooperativa disposa d’un Pla de gestió ambiental de la flota de vehicles, així com un programa informàtic de gestió de les flotes per registrar el consum de combustible (GAM XXI) i altres dades de conducció. Alhora, els seus conductors reben de manera constant formació tant teòrica com pràctica sobre conducció eficient.

Segons ha explicat Vicenç Chicharro, president de la cooperativa, “aquest distintiu suposa un pas endavant i mostra una vegada més, el compromís de Grup La Pau amb el medi ambient i la sostenibilitat”. Alhora, Chicharro s’ha compromès que a partir d’ara, “les renovacions de les ambulàncies de la flota, es faran amb vehicles de baixes emissions”.