GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau nou proveïdor oficial del TD Systems Baskonia i del Deportivo Alavés

  • La cooperativa oferirà cobertura sanitària a tots els esdeveniments del TD Systems Baskonia i del Deportivo Alavés
  • El conveni tindrà una duració inicial 3 anys, renovables automàticament

Grup La Pau -cooperativa que presta servei sanitari, adaptat i serveis preventius- i el Baskonia-Alavés Group han firmat un acord de col·laboració pel qual la cooperativa es converteix en proveïdor oficial del grup Baskonia- Alavés.

La firma, que s’ha celebrat al Mendizorrotza de Vitoria-Gasteiz, ha comptat amb la participació del president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro i del Director de l’Àrea de Negoci del Grupo Baskonia-Alavés, Pablo Ortiz Donaire.

Segons l’acord, Grup La Pau oferirà serveis de cobertura sanitària a tots els esdeveniments que TD Systems Baskonia (Lliga ACB i Euroleague) i el Baskonia de la Lliga EBA disputin com a local en el mateix Fernando Buesa Arena i a la Ciudad Deportiva BAKH. Així mateix, la cooperativa també estarà present als partits que l’Alavés (La Lliga), l’Alavés B, l’Alavés Juvenil i l’Alavés Femení celebrin a Mendizorrotza i a la Ciutat Esportiva “José Luis Compañón” (Ibaia). Per oferir aquesta cobertura, Grup La Pau desplegarà unitats de Suport Vital Avançat (SVA) i de Suport Vital Bàsic (SVB), juntament amb TES (Tècnics d’Emergències Sanitàries), metges i DUE.

El president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro, s’ha mostrat satisfet amb l’acord i ha explicat que “és un honor per a la nostra entitat col·laborar amb dos clubs amb tanta historia i tradició a la ciutat, sent emblemes i ambaixadors reconeguts internacionalment de Vitoria-Gasteiz. Per la seva part, Pablo Ortiz Donaire, ha tingut paraules d’agraïment pel nou proveïdor del Grup Baskonia-Alavés que vetllarà per la salut de totes les persones assistents als esdeveniments. Així mateix, « esperem que pròximament ho puguin fer amb tots els aficionats als nostres recintes esportius”.

La Pau es va adjudicar, el passat mes de març, el servei de la xarxa de transport sanitari urgent d’Euskadi amb un contracte de 3 anys més 2 de prorrogables. Des del 1 d’agost, el servei està 100% operatiu a totes les poblacions d’Àlaba i Bizkaia (Margen Derecha), prestant servei a més de 825.000 usuaris y usuàries.