GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau nou proveïdor oficial del Club Joventut Badalona

  • La cooperativa oferirà la cobertura sanitària en tots els esdeveniments de la Penya al Palau Olímpic

Grup La Paucooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- i el Club Joventut Badalona (CJB) han signat un acord de col·laboració pel qual la cooperativa es converteix en proveïdor oficial del club.

La signatura, que s’ha rubricat a les instal·lacions del Club Joventut Badalona amb l’entrega simbòlica d’una samarreta estampada i la visita a l’entrenament del primer equip, ha servit per escenificar la bona sintonia entre ambdues institucions històriques de la ciutat de Badalona.

Segons l’acord, Grup La Pau oferirà serveis de cobertura sanitària en tots els esdeveniments que el CJB ho requereixi i desplegarà una unitat Suport Vital Avançat (SVA) amb 4 TES (Tècnics en Emergències Mèdiques). D’altra banda el Grup La Pau tindrà presència de marca a diferents espais del Palau Olímpic.

El president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro, s’ha mostrat satisfet amb l’acord i ha explicat que “ens sentim molt identificats amb el CJB, amb qui compartim uns valors i manera de treballar, però sobretot una identitat”. Per la seva banda, Juan Antonio Morales, president del CJB, ha tingut paraules d’agraïment i s’ha mostrat “content de firmar aquest acord amb una empresa de la ciutat. La vinculació amb el Grup La Pau sempre hi ha sigut i amb aquest acord segella la bona sintonia entre les dues entitats”