GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
cobertura sanitària

Grup La Pau nou proveïdor oficial de la SD Amorebieta

  • La cooperativa oferirà la cobertura sanitària en tots els partits que l’SD Amorebieta disputi en Lezama durant la temporada 21/22 de la Lliga Smartbank.

Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- i la SD Amorebieta han signat un acord de col·laboració pel qual la cooperativa es converteix en proveïdor oficial del club zornotzarra.

La signatura oficial de l’acord, que ha tingut lloc en les instal·lacions de la societat esportiva a la comarca del Duranguesado, ha comptat amb la participació del president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro i el president de la SD Amorebieta, Jon Larrea.

Segons l’acord, Grup La Pau oferirà serveis de cobertura sanitària en tots els partits que la SD Amorebieta disputi en Lezama durant la temporada 21/22. La cooperativa desplegarà unitats de Suport Vital Avançat (SVA) i de Suport Vital Bàsic (SVB), al costat de TES (Tècnics en Emergències Mèdiques), metges i DUE. D’altra banda, Grup La Pau tindrà presència de marca en diferents espais de la societat esportiva.

El president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro, s’ha mostrat satisfet amb l’acord i ha explicat que “és un honor per a la nostra entitat col·laborar amb la SD Amorebieta en aquesta nova temporada, amb el seu històric ascens a la 2a divisió del futbol professional espanyol, ja que compartim valors com l’esforç, la humilitat i la perseverança”. Per part seva, Jon Larrea, ha tingut paraules d’agraïment per al nou proveïdor del club, que vetllarà per la salut de totes les persones assistents als partits.

La Pau es va adjudicar, en 2020, el servei de la Xarxa de Transport Sanitari Urgent (RTSU) d’Euskadi amb un contracte de 3 anys, més 2 de prorrogables, i aquest mes de maig ha posat en marxa el servei de Transport Sanitari No Urgent (TSNU) en Bizkaia i en Araba, que es va adjudicar el març passat i té una vigència també de 3 anys (+2 opcionals).