GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau manté la seva confiança en Mercedes Benz per renovar la flota

Des dels inicis de l’activitat de Grup la Pau, la cooperativa ha procurat proveir-se de la màxima qualitat en tot el que fa referència als equipaments, tant del personal com de la flota que utilitza.

Tanmateix, i no menys important, durant la seva història la companyia de transport sanitari ha destinat molts recursos al manteniment del més d’un centenar de vehicles que conformen la seva flota per tal de garantir la seguretat de treballadors i usuaris. En aquest sentit, Grup la Pau té un acord des de 2015 amb la prestigiosa marca Mercedes-Benz per al manteniment complet de tota la flota.

El Service Care Complete, paquet que acaba de renovar i que consisteix en un manteniment integral dels seus vehicles que inclou, entre altres prestacions segons el contracte:

  • Service Care: Manteniment, desgast, avaries i canvis de pneumàtics.
  • Uptime: Diagnòstic de vehicle en temps real que permet anticipar-se a possibles avaries i evitar aturades imprevistes
  • Connectivitat: Interface de dades Mercedes-Benz per a la integració en el nostre sistema de gestió de flotes

 

Distribució geogràfica i tipologia de la flota

Actualment Grup La Pau compta amb 162 unitats Mercedes-Benz que es distribueixen en dues zones geogràfiques:

Catalunya compta amb una flota de 102 unitats distribuïdes en transport sanitari -96 vehicles -, minibusos / autocars – 4 vehicles – i, logística i supervisió – 2 vehicles -.

La majoria dels vehicles que utilitza Grup La Pau són del model Sprinter 313.

Per la seva part, Euskadi compta amb una flota de 60 unitats distribuïdes en transport sanitari -56 vehicles – i logística i supervisió – 4 vehicles -.