GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau inicia el procés de vacunació del seu personal a Catalunya contra la Covid-19

  • Els més de 340 treballadors, que ho desitgin, podran vacunar-se per formar part del grup de risc “personal de primera línia en l’àmbit sanitari”

Grup La Pau ­­-cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- ha posat en marxa, des d’avui i durant els primers dies de la setmana vinent, la vacunació contra la Covid-19 entre el seu personal adscrit al servei públic que presta a Catalunya. Tots els treballadors que ho vulguin podran rebre la vacuna al Parc Taulí de Sabadell, esperant que els inscrits suposin prop del 80% de la plantilla catalana.

Tal com ha explicat el president de Grup La Pau, Vicenç Chicharro, “aquesta setmana s’està administrant la primera dosis i, entre els 21 i 27 dies posteriors, els treballadors rebran la segona vacuna. Esperem que l’equip d’Euskadi pugui començar a rebre-la també pròximament”.

El personal de Grup La Pau forma part d’un dels grups de risc ‘personal de primera línia en l’àmbit sanitari i sociosanitari’ i és per aquest motiu que és un dels col·lectius prioritaris a vacunar.