GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
Grup La Pau

Grup La Pau arriba a un acord de col·laboració amb la Fundació Futbol Badalona

  • L’acord de col·laboració té una vigència de dues temporades i finalitzarà al juny de 2023
  • La cooperativa de transport sanitari reforça així la seva política de responsabilitat social corporativa a la ciutat de Badalona

Badalona, 21 de juliol 2021.- Grup La Pau ha arribat a un acord de col·laboració amb el Club de Futbol Badalona i la seva fundació per a impulsar la inserció de joves entre els 4 i els 18 anys, amb risc d’exclusió social, en les activitats esportives que es realitzen en la fundació.

L’acord de col·laboració té una vigència de dues temporades i finalitzarà al juny de 2023. Durant aquest període, a més de garantir la cobertura sanitària amb unitats de Suport Vital Avançat (SVA), Suport Vital Intermedi (SVI), Suport Vital Bàsic (SVB), i retens a peu (2 TES) amb material desfibril·lador (DEA) durant la celebració de totes les activitats esportives, el logotip de Grup La Pau lluirà, també, en els equipaments de tots els esportistes de la Fundació.

Amb aquesta col·laboració, Grup La Pau reforça la seva política de responsabilitat social corporativa a la ciutat de Badalona i, en paraules del seu president, Vicenç Chicharro, “ens permet col·laborar en la lluita contra el risc d’exclusió social dels més joves, a través de la pràctica de l’esport i dels seus valors. Fer-ho, a més, de la mà d’una entitat de referència en aquest àmbit, ens garanteix una metodologia molt en concordança amb els valors de la nostra cooperativa”.