GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

Grup La Pau, al capdavant de l’operatiu sanitari de l’Oktoberfest Barcelona

La cooperativa badalonina ha desplegat un dispositiu format per tècnics d’emergències sanitàries (TES) i ambulàncies assistencials de suport vital bàsic (SVB) per donar cobertura als més de 10.000 assistents diaris

La festa de cultura i gastronomia bavaresa tancarà la seva vuitena edició aquest pròxim diumenge 13 d’octubre

Grup La Paucooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- està al capdavant del dispositiu d’assistència sanitària de la vuitena edició de l’Oktoberfest Barcelona, un esdeveniment que reuneix a més de 10.000 assistents diaris en els dies de màxima afluència. Per a la cooperativa badalonina, aquest és el segon any que s’encarrega de garantir l’atenció mèdica dels assistents a la festa de la cultura i la gastronomia bavaresa.

Per aquesta edició, la companyia ha desplegat un operatiu format per 4 tècnics d’emergències sanitàries (TES) en horari de màxima ocupació i 2 unitats assistencials -ambulàncies assistencials de suport vital bàsic (SVB)- per atendre in situ qualssevol emergència i assegurar el trasllat del pacient al centre mèdic.

“La feina dels serveis preventius s’inicia setmanes abans, preparant conjuntament amb l’organització el pla d’actuació. És imprescindible conèixer tant l’entorn com la naturalesa de l’esdeveniment, per preveure els possibles riscos i oferir una resposta immediata davant d’una situació de risc”, comenten els responsables de serveis preventius. En aquest cas, l’Oktoberfest se celebra a la Plaça Univers de la Fira de Montjuic, un recinte de més de 6.000m2.