GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS
empresa de ambulancias

Coneixes els serveis sanitaris de transport que ofereix una empresa d’ambulàncies?

Grup La Pau som una empresa d’ambulàncies al servei de la ciutadania que aposta per un servei sanitari, en el qual el temps i l’atenció són de vital importància.

Una empresa d’ambulàncies, com és el cas de Grup La Pau, ha de comptar amb una amplia flota de vehicles condicionats per a poder prestar tot tipus de serveis de transport, segons l’emergència, urgència o propòsit del trasllat dels pacients.

En aquest article et presentarem els diferents serveis sanitaris de transport que pots trobar a Grup La Pau.

En què consisteix el servei de transport sanitari?

El servei de transport sanitari d’una empresa d’ambulàncies es dirigeix a aquelles persones amb alguna malaltia o que han sofert un accident, per la qual cosa no poden utilitzar un transport ordinari.

Segons l’estat i la gravetat del pacient, trobem el servei de transport sanitari urgent o el servei de transport sanitari no urgent.

  • Servei de Transport Sanitari Urgent

Aquest és un servei essencial en qualsevol empresa d’ambulàncies. Consisteix en el trasllat de pacients, malalts o accidentats, que es troben en una situació crítica i de gravetat. L’objectiu és traslladar a la persona fins al centre hospitalari més pròxim en el menor temps possible i amb les majors garanties.

A Grup La Pau utilitzem diferents unitats mèdiques per a aquesta mena de serveis com les Ambulàncies de Suport Vital Avançat, les Ambulàncies de Suport Vital Intermedi o les Ambulàncies de Suport Vital Bàsic, entre altres.

  • Servei de Transport Sanitari No Urgent

Una empresa d’ambulàncies ha de comptar també amb un servei de trasllat especial de persones, que, per alguna impossibilitat física, no poden utilitzar el transport ordinari fins a arribar al seu centre mèdic.

En aquest tipus de transport, la salut i vida del pacient no està especialment risc, com sí que succeïa en el transport sanitari urgent. Un exemple d’ús de transport sanitari no urgent és el

A Grup La Pau comptem amb diferents vehicles per a aquest tipus de transport com les Ambulàncies No Assistencials Individuals, les Ambulàncies No Assistencials Col·lectives o les Ambulàncies Bariàtriques

Saps què és el servei de transport amb unitats de gran capacitat?

Grup La Pau és una empresa d’ambulàncies, que aposta fermament per un transport inclusiu, en el qual totes les persones puguin beneficiar-se d’un transport col·lectiu eficient.
Per aquest motiu, oferim diversos serveis de transport amb unitats de gran capacitat. Es tracta dels autocars adaptats per a usuaris amb alguna mena de discapacitat i, d’altra banda, el transport discrecional.

  • Autocars adaptats per a usuaris amb mobilitat reduïda

Aquest servei té com a finalitat cobrir el dèficit de transport públic per a persones amb alguna mena de discapacitat. Aquests vehicles compten amb una plataforma elevadora perquè aquestes persones puguin accedir fins a l’interior del vehicle. A més, segons les necessitats de cada persona, Grup La Pau ofereix un servei de transport adaptat fix, que cobreix rutes diàries planificades, o un servei de transport adaptat esporàdic, per a ocasions puntuals.

  • Transport discrecional

Aquest és un altre dels serveis de transport amb unitats de gran capacitat. A la Pau comptem amb una flota de minibusos i autobusos de fins a 54 places per a cobrir els desplaçaments d’entitats esportives o per a esdeveniments lúdics com a comiats, excursions, entre altres activitats.

La cobertura sanitària d’esdeveniments, un servei que ofereix Grup La Pau

Finalment, Grup La Pau, com a empresa d’ambulàncies, també ofereix cobertura sanitària en esdeveniments. Malgrat que no es tracta d’un servei sanitari de transport, sinó d’un servei preventiu, compta amb una gran importància en el món sanitari i dels esdeveniments.

Concretament, La Pau ofereix dos tipus de serveis: la cobertura sanitària d’esdeveniments de petit, mitjà o gran format; i la creació de Plans d’Autoprotecció (PAU). L’èxit d’aquests serveis radica en el coneixement i l’adaptació a l’entorn i la naturalesa de cadascun dels esdeveniments, a més de la consideració de tots els possibles riscos que pot haver-hi i la resposta que es donaria a cadascuna de les necessitats que es puguin presentar.

La varietat dels serveis d’una empresa d’ambulàncies

Com hem comprovat, una empresa d’ambulàncies compta amb diferents serveis de transport sanitari i altres tipus de serveis, per a donar resposta a les diferents necessitats i sol·licituds de la ciutadania.

A Grup La Pau ens avalen més de 35 anys d’experiència en el món sanitari i del transport. Estem compromesos i treballem per un servei sociosanitari eficient, de qualitat i responsable. Pel que, si tens qualsevol sol·licitud, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.