GRUP LA PAU
  • Spanish
  • Català
  • Basque
ACCESOS

4 consells per als dies més calorosos d’estiu

Dies llargs, trobades amb els amics, temps lliure, calor. Tot això és sinònim d’estiu, moment en què ens ve de gust sortir de casa i aprofitar per fer activitats a l’aire lliure que normalment no tenim temps de fer. Però com amb tot, cal estar alerta i tenir present algunes recomanacions per als dies més calorosos de l’any. Atent/@:

1.Protegeix-te del sol i la calor: Durant els dies d’estiu les temperatures es poden enfilar fins al 35º-40º, especialment al migdia, és per això que cal vigilar no agafar un cop de calor. Per aquest motiu.,et recomanem que et protegeixis amb una gorra, no facis activitat física a l’hora central del dia i evitis prendre el sol durant un temps perllongat.

D’altra banda, tant si estàs al mar, com a la muntanya o la ciutat fes ús de la crema solar, periòdicament, per protegir la teva pell.

2. Hidrata’t: Enfront de la calor és important estar ben hidratat. Tingues a mà una ampolla d’aigua o algun suc i beu sovint per no deshidratar-te. Intenta reduir el consum d’alcohol i evita menjar aliments molt calents.

3. Refresca’t: A qui no li ve de gust un bon bany al mar o a la piscina? Refresca’t i desenganxat d’aquesta calor, però sempre amb precaució. En aquest post, t’expliquem com pots gaudir d’un dia a la piscina o la platja de manera segura.

4. Fes activitat física moderada: Com hem comentat anteriorment, durant l’estiu és un bon moment per fer aquelles activitats que durant l’any deixem més apartades per manca de temps. Aprofita ara per practicar aquell esport que tant t’agrada en companyia dels teus. Això sí, evita les hores centrals del dia perquè fa molta calor i no t’hi estiguis més d’una hora. Alhora, recorda hidratar-te i protegir-te correctament.

Tots aquests consells són vàlids per a tota la població però cal posar especial atenció als infants,  la gent gran i la població de risc.

I ara només et queda gaudir de l’estiu fent aquelles activitats que més t’agraden i rodejat de les persones que més estimes. Bon estiu!