Qui som

Gràcies a l’empenta d’un grup de 13 persones, la majoria voluntaris i amb un capital de 1.300.000 pessetes, Grup La Pau neix a Badalona l’any 1983 com a Societat Cooperativa de Treball Associat especialitzada en el trasllat en ambulància de malalts, accidentats i/o persones amb mobilitat reduïda.

Amb més de 30 anys de servei, actualment Grup La Pau és la segona empresa més gran de Badalona i la seva àrea d’influència es concentra a Catalunya, especialment a les comarques del Barcelonès i El Maresme. La Pau manté vigents els seus valors fonamentals de qualitat, innovació, solidaritat i eficàcia que aplica cada dia en tots els àmbits en els quals actua.

Al llarg de la seva trajectòria, Grup La Pau ha assolit una posició de prestigi i reconeixement en el seu sector. L’adjudicació, l’any 2000, del concurs de transport sanitari del Servei Català de la Salut, va situar el Grup com la concessionària exclusiva de les zones del Barcelonès Nord i la costa del Maresme fins a Mataró.

04-ambulancia

Aquest fet va marcar l’inici d’una nova etapa en la qual Grup La Pau es vincula molt estretament amb la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, amb l’adjudicació d’un nou concurs del Servei Català de la Salut, així com del concurs del S.E.M. per les comarques del Barcelonès Nord i el Maresme, la companyia inicia un procés d’ampliació estructural.

Paral·lelament, es va potenciar l’àrea de transport adaptat (autocars), amb la signatura de contractes amb entitats com l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, el Consell Comarcal del Maresme, el Consell Comarcal del Barcelonès i la Diputació de Barcelona.