Picture of La  P@u
Temportització formació TES a l'empresa 2017
by La P@u - Monday, 13 March 2017, 11:03 AM
 

Hola a totes i a tots, 

S’obre el període de inscripció als cursos TES que s’impartiran a l’empresa durant 2017, un total de 11 unitats formatives dels mòduls professionals 4, 5, 10, 11 i 12.

De moment, pots consultar la temporització prevista de tot l’any a Calendari de la formació continuada TES, així com automatricular-te als cursos i seleccionar les sessions presencials en la data que més et convingui directament a l'espai Inscripció 2017; o bé entrant a:

Aquesta formació del currículum TES està dirigida a tot el personal. Les treballadores i treballadors que pel motiu que sigui no volguessin acreditar algun d’aquests cursos, podrà sempre assistir a la formació TES per assolir l’objectiu de les 20h/any.

Pel control de l’aforament i per assistir a aquestes formacions, és necessària sempre la inscripció online a les sessions presencials a través dels espais virtuals de moodle lap@u.  En cas de qualsevol dificultat en la inscripció, posa’t en contacte amb coordinació de formació continuada (aguerro@gruplapau.net).

Des de l'Àrea de Formació animem al personal treballador a seguir per quart any amb la formació continuada amb l'objectiu d'assolir aquesta titulació.

Cordialment,

Àrea de Formació.