Grup La Pau s’adjudica el concurs de transport individual de la mútua Fraternidad-Muprespa

Grup La Pau s’adjudica el concurs de transport individual de la mútua Fraternidad-Muprespa

  • El contracte, que té una durada inicial d’un any, contempla un pressupost de 85.000 euros
  • Actualment, la cooperativa ofereix servei de transport sanitari a dues altres mútues: FREMAP i Egarsat 

La cooperativa d’ambulàncies Grup La Pau ha estat adjudicatària del concurs de transport individual per als centres assistencials de la mútua Fraternidad-Muprespa, situats a la província de Barcelona, després de presentar l’oferta econòmicament més avantatjosa.

El contracte, que previsiblement s’iniciarà l’1 de juliol, té una durada inicial d’un any i serà susceptible a una pròrroga de 12 mesos. Pel que fa el pressupost, l’adjudicació contempla un total de 85.000 euros i Grup La Pau hi destinarà 5 vehicles, dues A1, dues B i una tipus C.

transport-individual

Amb aquesta adjudicació, la cooperativa segueix ampliant els seus serveis a mútues. Des de fa dos mesos presta servei no urgent individual i no programat a la zona del Barcelonès Nord-Maresme i a la ciutat de Barcelona, i servei no urgent col·lectiu i programat a les Comarques del Vallès Occidental, El Maresme i el Barcelonès, després d’adjudicar-se el concurs convocat per FREMAP.

Paral·lelament, el passat mes d’abril La Pau es va adjudicar un lot del concurs de transport sanitari individualitzat de la mútua Egarsat, pel qual oferirà, a partir del 12 de juny, aquest servei als treballadors d’empreses associades i treballadors autònoms adherits a aquesta mútua.