Grup La Pau s’adjudica cinc lots del concurs de transport sanitari FREMAP i comença a operar al Vallès Occidental

  • La cooperativa badalonina ha estat adjudicatària de cinc lots: dos de servei individual no programat i tres de servei col·lectiu programat
  • El contracte té una durada inicial de quatre anys, prorrogables fins a un màxim de sis

 

logo-fremap

La cooperativa d’ambulàncies Grup La Pau ha estat adjudicatària de cinc lots (4, 5, 8, 9 i 10) del concurs de transport sanitari convocat per la mútua FREMAP. D’aquesta manera, Grup La Pau oferirà servei no urgent individual i no programat a la zona del Barcelonès Nord-Maresme (lot 4) i a Barcelona ciutat (lot 5). A més a més, també prestarà servei no urgent col·lectiu i programat a les comarques del Vallès Occidental i a la població de La Llagosta (lot 8), el Maresme, lot 9 (exceptuant a les poblacions del Masnou, Montgat, Teià, Alella i Tiana), i el Barcelonès (lot 10).

El contracte, que previsiblement s’iniciarà el mes d’abril, té una durada inicial de quatre anys, prorrogables a un màxim de sis (sota la fórmula 4+2). Pel que fa el pressupost, l’adjudicació contempla un total d’1.696.737 d’euros pels cinc lots, en els pròxims sis anys.

Arran d’aquesta adjudicació, en la que Grup La Pau ha guanyat tots els lots pels quals va licitar, la cooperativa començarà a operar al Vallès Occidental, comarca on mai abans havia prestat serveis, i augmentarà la seva presència a la ciutat de Barcelona. En total, entraran en funcionament 17 vehicles, 14 de tipus A2 i 3 de tipus C.

Grup La Pau s’ha imposat a competidors com TSC, Ambulancias Domingo S.A.U, Falck VL Servicios Sanitarios S.L., Grup Lafuente S.L., Transmutua 2003 S.L., o les UTEs formades per Conmaind S.L. i Grup Lafuente S.L o Ambulancias Blanch Vila S.L, Eulen Servicios Sociosanitarios S.A. i Ambunova Servicios Sanitarios S.L.U.

 

Sobre Grup La Pau:

Grup La Pau és una cooperativa catalana de 86 socis que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius. Fundada l’any 1983 i amb més de 30 anys d’experiència al sector, actualment la seva plantilla la formen més de 400 treballadors i compta amb una flota de 140 vehicles sanitaris i adaptats. És membre de la junta rectora de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.