Grup La Pau, present a la Festa Major de diversos municipis

Grup La Pau, present a la Festa Major de diversos municipis

La cooperativa badalonina ofereix serveis preventius, durant les Festes Majors de diferents poblacions de la geografia catalana

L’estiu és sens dubte època de Festes Majors i Grup La Pau ha estat adjudicatària per oferir els serveis preventius durant les celebracions de diferents municipis de la província de Barcelona i Tarragona.

Durant el mes de juliol, la cooperativa va prestar assistència durant la Festa Major de Premià de Mar, que es va celebrar del 4 al 10 de juliol i també durant les celebracions de Premià de Dalt i Gavà. El mes de juny va ser el torn de la Festa Major de Valls.

Des del 15 de Juliol, La Pau és present a la Festa Major de Corbera de Llobregat, municipi que allargarà la seva celebració fins al diumenge 31. Entre d’altres, la cooperativa ha ofert serveis preventius durant la Nit d’Empalmada, la Cercavila, la Nit de Ball o el Correfoc.

Avui s’inicia la Festa Major de La Garriga, que s’allargarà fins al dia 3, i La Pau prestarà serveis durant els concerts, el correfoc, el Sopar Popular, l’Esgarrinxada, el Rally Show, la Sardinada, la Trobada de gegants o la Cursa Popular, entre altres. El pròxim dia 6, s’iniciarà la Festa Major de Malgrat de Mar,  que durarà fins al dimarts 16, i on la cooperativa també hi serà.

A finals d’agost serà el torn de les Festes Majors de Vilanova del Vallès i l’Ametlla del Vallès, que també comptaran amb els serveis de la cooperativa badalonina. El municipi de Ripollet també serà un d’ells, amb una Festa Major que s’allargarà del 26 al 29 d’agost i que comptarà amb nous espais i nous itineraris.

 

I al setembre, Palafolls:

El mes de setembre serà la població de Palafolls la que celebrarà la seva Festa Major. El municipi del Maresme també comptarà amb els serveis de Grup La Pau del 7 a l’11 de setembre.