La Pau guanya el concurs de serveis preventius de l’Ajuntament de Premià de Mar i operarà per primer cop al municipi

La Pau guanya el concurs de serveis preventius de l’Ajuntament de Premià de Mar i operarà per primer cop al municipi

  • El contracte, que té una durada inicial de quatre anys prorrogables a un màxim de sis, s’iniciarà el pròxim 1 de maig
  •  L’adjudicació contempla un pressupost de licitació de 42.200 € pels quatre anys

La cooperativa badalonina ha estat adjudicatària del concurs per a la prestació de serveis preventius convocat per l’Ajuntament de Premià de Mar, pel qual oferirà assistència durant els actes públics organitzats pel consistori maresmenc. D’aquesta manera, Grup La Pau començarà a operar a Premià de Mar, a la vegada que augmentarà la seva presència a la comarca del Maresme.

La relació contractual, que té una durada inicial de quatre anys prorrogables a un màxim de sis (sota la fórmula 4+2), s’iniciarà el pròxim 1 de maig. Pel que fa al pressupost de licitació, l’adjudicació contempla un total de 42.200 € pels quatre anys, i Grup La Pau hi destinarà 4 unitats de tipus C i 6 unitats de tipus B.

Alguns dels actes on la cooperativa serà present són la caminada a Sant Mateu durant el mes de maig, el correfoc infantil i la cursa d’estiu durant el mes juny o els actes de Festa Major del mes de juliol, així mateix l’entitat prestarà servei durant els concerts a la platja, el ball, la baixada d’andròmines, la diada castellera o els focs artificials que se celebraran durant el període estiuenc.

Sobre Grup La Pau:

Grup La Pau és una cooperativa catalana de 86 socis que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius. Fundada l’any 1983 i amb més de 30 anys d’experiència al sector, actualment la seva plantilla la formen més de 400 treballadors i compta amb una flota de 140 vehicles sanitaris i adaptats. És membre de la junta rectora de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.