Grup La Pau aspira a minimitzar els accidents de trànsit amb el servei Nit Bus

Grup La Pau aspira a minimitzar els accidents de trànsit amb el servei Nit Bus

  • La cooperativa badalonina prestarà el servei cada divendres a la nit, des d’avui i fins al 14 d’octubre
  • Oferirà el servei de Nit Bus entre Premià de Dalt i Mataró

Grup La Pau ha estat adjudicatària per oferir el servei públic de transport de nit, denominat Nit Bus, entre el municipi de Premià de Dalt i la zona d’oci nocturn de Mataró, concretament la discoteca Cocoa, i el trajecte a la inversa.

El servei, que serà totalment gratuït pels usuaris ja que l’assumirà íntegrament l’Ajuntament de Premià de Dalt, es va començar a prestar divendres passat i s’allargarà fins al pròxim 15 d’octubre durant tots els divendres a la nit. L’objectiu és minimitzar el risc d’accidents de trànsit dels joves del poble maresmenc durant el seu temps d’oci.

El Nit Bus sortirà de Premià de Dalt a les 22.45 h i tindrà dues parades dins del municipi abans de desplaçar-se fins al Cocoa, la discoteca més coneguda del Maresme. L’hora de tornada serà a les 4.30 h des del local, i tots els joves que ho vulguin podran reservar plaça per ambdós trajectes a la web de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Grup La Pau hi destinarà un autocar de 42 places amb un conductor Tècnic en Transport Sanitari (TTS) o Tècnic en Emergències Sanitàries (TES) i un ajudant Tècnic en Transport Sanitari (TTS) o Tècnic en Emergències Sanitàries (TES) amb formació en Suport Vital Bàsic (SVB). Una de les novetats és que el vehicle estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) per a qualsevol urgència.

Actualment, i des de principis d’any, la cooperativa badalonina ofereix serveis preventius a la discoteca Cocoa de Mataró.