Un estiu farcit de festivals, de la mà de Grup La Pau

Un estiu farcit de festivals, de la mà de Grup La Pau

  • La cooperativa badalonina ofereix serveis preventius en diversos esdeveniments que se celebren aquest estiu a la ciutat de Barcelona

Grup La Pau ha estat adjudicatària per oferir els serveis preventius durant la celebració de diferents festivals que se celebren durant l’estiu, en diversos espais de la capital catalana.
Aquests dies, i juntament amb Doctor on Call, són presents al Festival Jardins de Pedralbes, que es prolongarà fins a mitjans de juliol. L’adjudicació ha donat cobertura a les actuacions musicals de The Cranberries, Juan Diego Flores, Milky Chance o Indiana Jones Live Orchestra. El Festival, que va començar a principis de mes, té programats, entre d’altres, els concerts de Miguel Bosé, Lumineers, Tom Jones, Joan Baez o Soundeat.

Des del dilluns, la cooperativa badalonina també presta serveis preventius a la 080 Barcelona Fashion Week, que s’allargarà fins a l’1 de juliol, i els dies 8 i 9 d’aquest mes serà a la Pride Barcelona 2016.

I també al Sónar, a l’Off At Forum i al Primavera Soud
Entre els dies 16 i 18 de juny, Grup La Pau va prestar serveis preventius al Festival Sónar, ubicat a la Fira de Montjuïc de Barcelona i a la Fira Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Paral·lelament també va ser al Off At Forum, cita de la música electrònica a la ciutat de Barcelona. A principis de mes, la cooperativa també va ser present, per primer cop, al Festival Primavera Sound, amb Doctor on Call.