Grup La Pau s’adjudica el concurs de serveis preventius de l’Ajuntament de Montgat

Grup La Pau s’adjudica el concurs de serveis preventius de l’Ajuntament de Montgat

  • El contracte, que té una durada d’un any, s’iniciarà el pròxim 16 de maig
  • L’adjudicació contempla un pressupost de licitació de 4.931 €

La cooperativa badalonina ha estat adjudicatària del concurs de serveis preventius convocat per l’Ajuntament de Montgat, pel qual oferirà assistència durant les activitats i esdeveniments públics organitzats pel consistori maresmenc. D’aquesta manera, Grup La Pau operarà al municipi de manera regular, ja que fins al moment només hi havia col·laborat de manera esporàdica.

La relació contractual, que tindrà una durada d’un any sense possibilitat de pròrroga, s’iniciarà el pròxim 16 de maig. Pel que fa al pressupost de licitació, l’adjudicació contempla un total de 4.931 euros.

Aquesta adjudicació coincideix amb un moment de màxima expansió de Grup La Pau, que el passat mes d’abril va guanyar el concurs de serveis preventius de l’Ajuntament de Premià de Mar i de Vilanova del Vallès, a més d’adjudicar-se un lot del concurs de transport sanitari de la Mútua EGARSAT. Tanmateix, aquest mes de maig ha començat a prestar servei al Vallès Occidental, després d’imposar-se en el concurs de la Mútua FREMAP.